Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Понеділок, 31 грудня 2018, 12:26

Михайло Цимбалюк: 2018 – рік нездійснених надій українців

Михайло Цимбалюк

Відчуваючи наближення президентських виборів, нинішня влада, ніби почала змагання – щоб іще пообіцяти українцям.

В Уряді вже прогнозують зростання ВВП на 3%, хоча перспективи в української економіки набагато вищі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, підсумовуючи 2018 рік – інформує прес-служба обласного партосередку.

За словами політика, минулий рік для України був непростий – перед нашою Державою постало багато викликів, на які усім нам разом довелося шукати гідну відповідь.

"Основне, що нас об'єднувало, підтримувало та скеровувало в правильному напрямку – це загальнонаціональне бажання жити в країні з європейськими цінностями та традиціями. Ми стали сильнішими, виваженішими та мудрішими. Кожен день нас загартовував, формував внутрішній стержень, давав шанси бути справжніми творцями історії" – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник "Батьківщини" на Львівщині зазначив, що цьогоріч Юлія Тимошенко презентувала важливу і доволі об'ємну працю "Новий курс України" – в ній чітко окреслені покрокові пункти того, як вийти Україні із затяжної економічної кризи і стати в одну ланку з країнами Європейського Союзу.

"Маю велику надію, що у прийдешньому році суспільство буде все більше консолідуватися довкола конструктивних ідей політиків, які мають мету та чітку стратегію розвитку країни! Вочевидь, що одним із основних завдань наступної влади має бути перемога у війні з російським агресором і повернення додому тих українців, які переважно через матеріальну скруту та відсутність державної підтримки, виїхали за кордон, залишивши своїх близьких та рідних. Ми разом маємо побудувати країну, у якій молодь мріяла б працювати і будувати своє майбутнє, у якій кожен, незалежно від того де живе, пишався своєю Батьківщиною" – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.