Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фото

Четвер, 18 жовтня 2012, 18:50

Мультиплікаційна хірургія у Львівському ОХМАТДИТІ

Вчора, 17 жовтня, у Львові відбулася презентація відремонтованого та розмальованого художниками другого хірургічного відділенні Львівської обласної дитячої клінічної лікарні.

 

У відділенні зробили ремонт, замінили вікна та двері, оновили палати. Та, що найважливіше, розмалювали стіни кадрами із діснеєвських мультиків.

"Ми зупинилися на Волт Діснеї тому, що вони достатньо кольорові й подобаються дітям. Працювали і зранку, і в обід, і ввечері", – розповідає одині художників Олег Ярмолюк.

Відділення на час ремонту та художніх робіт роботи не припиняло, оскільки пацієнти, які потребують лікування були постійно. Більшість із них мають постільний режим, проте старалися хоча б трошки вискочити на коридор і подивитись, як працюють художники, яких загалом було четверо.

"Фарби запаху не мають і є екологічно чистими, тому можна було працювати і під час роботи відділення", – пояснює Олег Ярмолюк.

Під часа презентації відділення маленьким пацієнтам також подарували м'які іграшки, розмальовки та інші цікаві дрібнички.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.