Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

byaki.net

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 11:40

Школу короткометражок відкрили у Львові цього тижня

Цього тижня у Львові відкрили школу кіно імені Дієґо Марадони, у якій всі охочі можуть створювати короткометражні фільми.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За 4 місяці навчання учні зможуть дізнатися про усі етапи створення фільмів — від написання сценарію до моменту монтажу. Теоретичні заняття проходять разу тиждень, а практика відбувається вихідними.

"Короткометражні фільми можна творити власними силами, не очікуючи на фінансову підтримку. Технічне оснащення зараз стало доступним для усіх і немає жодних перешкод. Але найважливіше у експериментальному кіно — хороший задум і починати його втілювати важливо із грамотного сценарію, без якого фільм приречений на фіаско", зазначено у повідомленні.

Група відразу творитиме свій фільм: на перших заняттям буде узгоджений сценарій і спільними зусиллями зніматимуть за ним стрічку, тим самим засвоюючи на практиці теоретичний матеріал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.