Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

різдвяна вечеря

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 10 січня 2019, 13:40

«Батьківщинівці» Львівщини організували благодійний різдвяний вечір

різдвяна вечеря

Народний депутат України Сергій Євтушок та голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк взяли учать у різдвяних урочистостях, які  відбулися у санаторії «Карпати», що у Трускавці на Львівщині.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», на різдвяну вечерю, яку традиційно організовує «батьківщинівець» Лев Грицак, запросили представників громадських організацій Трускавця, Стебника та Дрогобицького району, а також  трускавчан із малозабезпечених родин.

Голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк зазначив, що робити подарунки і ділитися радістю з ближніми – споконвічна традиція українського народу, яку потрібно берегти і шанувати.

«Такі зустрічі покликані підтримати людей, які в силу різних обставин не можуть приготувати 12 різдвяних страв, не мають до кого піти поколядувати. Ми намагаємося зробити так, аби у ці дні кожен міг з легким серцем подякувати Господу за прожитий рік та з оптимізмом скласти плани на рік прийдешній», – розповів Михайло Цимбалюк.

Народний депутат України Сергій Євтушок подякував організаторам та учасникам різдвяної вечері й привітав усіх зі святами від імені лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.