Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Фаріон

Четвер, 10 січня 2019, 14:25

Москальська кров заважає Фаріон плавати у львівському аквапарку

Ірина Фаріон

Ірина Фаріон обурилась присутністю російської мови у львівському аквапарку "Пляж", який належить свободівцю Гутнику.

Про це викладачка НУ "Львівська політехніка та членкиня ВО "Свобода" Ірина Фаріон повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Як я нині плавала у львівському Аквапарку.... Пливу під тупу англомовну попсу. На сусідній доріжці дві куфи, з-під яких вода з берегів пре, – по московському плещуть і витріщуються в мій бік. Перевдягаючись у кабінці, чую дикий вереск московськомовних отрочат типу Саша, Маша, Свєта, Діма... Виходжу сушити голову і демонстративно запитую в персоналу, що за нашестя нечисті на самі свята, обурююся їхнім язиком. Усі решта подивовано витріщуються на мене.

І ось нова група москвомовної орди суне знову... Раптом пані з обслуги стає на проході, руки в боки, і голосно до орди: Христос ся раждає!!!! Ті отетеріли (щоб не сказати іншого зрозумілого для них слова). Мовчать витріщено яко сови. Тут висовую мокру голову я і кажу голосно їм в ліцо: Навчіться відповідати: Славімо його. Отетеріли номер два. Тупо глипають очима. Вимучили з себе... Отже, їх треба вставляти брутально на кожному кроці! Тут панують українці. Не подобається: вокзал, масква, валіза. Файно поплавала" – пише Ірина Фаріон.

 

Згідно з даними YouControl власником львівського аквапарку "Пляж" є ПАТ "Комплекс водних видів спорту" (КВВС), яке зареєстроване у 2002 році у Львові на вул. Кн. Ольги, 114. Розмір статутного капіталу підприємства становить 3 614 642 грн, станом на 01.12.2018 року фірма має податковий борг у 186 616 грн.

Кінцевими власниками фірми є Анастасія Верлінська, Сергій Дігтяр та Андріян Гутник  (депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода"). 

Гутник має 542 196 акцій ПрАТ "Комплекс водних видів спорту" вартістю 542 196 грн, які придбав у 2016 році, також йому належить 50% від капіталу ТОВ "Екогаличпродукт", що становить 150 000 грн.

Ще у 2013 році Господарський суд Львівської області дозволив банку "Форум" забрати у "Комплекс водних видів спорту" приміщення магазину-салону на проспекті Шевченка, 5 у якості зобов'язань щодо непогашеного кредиту.

Нагадаємо, що у листопаді 2018 року Росія ввела санкції проти Ірини Фаріон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.