Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 10 січня 2019, 14:20

Один з учасників передноворічної стрілянини на вулиці Щирецькій у Львові помер у лікарні

швидка допомога

Ще одного чоловіка госпіталізовано з переломом передньої стінки лобної пазухи та переломом носа. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

30 грудня о 00:49 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Щирецькій у Львові відбувається масова бійка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, бійка сталась під час побутового конфлікту, що виник раптово між компаніями, котрі відпочивали в одному з ресторанів. Двох учасників бійки, львів’ян віком 41 та 43 роки, було госпіталізовано - старшого з вогнепальним пораненням, у молодшого лікарі діагностували, зокрема "перелом передньої стінки лобної пазухи, перелом носа".

З місця події було вилучено та скеровано на експертизу предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумових куль, зареєстрований на ім’я одного з учасників бійки, а також відеоматеріали.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

В подальшому, впродовж доби, до поліції надійшли повідомлення від медиків про шістьох інших осіб, котрі звернулись за медичною допомогою з різними тілесними ушкодженнями, отриманими під час цієї ж бійки.

Окрім того, 2 січня 2019 року до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що 43-річнй львів'янин, котрий був госпіталізований з вогнепальним пораненням, помер у лікарні. Згідно лікарського свідоцтва Львівського обласного бюро судово-медичних експертиз №6/19 від 03.01.2019 року, причиною смерті стала хронічна ішемічна хвороба серця та тромбоз правого шлуночку. На даний час проводиться судово-медична експертиза, яка має встановити чи смерть потерпілого настала внаслідок отриманого вогнепального поранення, хвороби, чи з інших причин.

У зв'язку із резонансністю та складністю справи, за рішенням обласної прокуратури розслідування кримінального провадження доручено працівникам спеціалізованого відділу слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області. Призначено експертизи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.