Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ernest Airlanes

Facebook аеропорту Львів

Четвер, 10 січня 2019, 17:18

Ernest Airlanes змінить графік польотів

Ernest Airlanes

Окрім цього авіакомпанія відкриє нові напрямки.

Про це повідомляє Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького на своїй сторінці у Фейсбук

Сьогодні, 9 січня 2019 року, авіакомпанія Ernest Airlanes оголосила про зміни у графіку та географії польотів з/до аеропорту Львів.

Впродовж 2018 року авіакомпанія ERNEST AIRLINES здійснила перевезення більше, ніж 100 000 пасажирів між Львовом та містами Італії. Наразі можемо повідомити, що з 21 січня 2019 року буде скасовано рейси до Венеції та Мілану (Мальпенса). Про оновлений графік польотів та нові напрямки буде оголошено додатково.

Нагадаємо, партнерство ERNEST AIRLINES з МА "Львів" ім. Данила Галицького розпочалося 20 жовтня 2017 року. Тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Вже через півтора місяці, у грудні, було запроваджено ще два напрямки – у Венецію та Неаполь, а з 22 червня ERNEST розширив географію польотів у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

Зазначимо, через постійні затримки рейсів Державіаслужба перевірила якість українських перевізників.

Наприкінці червня виникали  затримки у авіарейсах з міст Італії до Львова через технічні несправності літака. Також на початку липня з технічних причин виникла затримка рейсу зі Львова до Тунісу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.