Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 14 січня 2019, 11:12

На вулиці Львова виїхало 59 одиниць снігоприбиральної техніки

Сьогодні зранку у місті працювали 29 піскорозкидувачів, які використали 289 куб.м піскосуміші.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом сьогодні на ранок до прибирання міста залучили 59 одиниць техніки, а для посипання тротуарів і доріг комунальники використали 289 куб.м піскосуміші, 10 тонн солі та 2 тонни реагенту.

Зокрема, у Галицькому районі працювало 3 підмітальні машини, 6 піскорозкидувачів, 1 навантажувач і 3 трактори; у Франківському районі – 4 піскорозкидувачі і 2 трактори; у Залізничному районі – 6 піскорозкидувачів, 1 навантажувач, і 4 трактори; у Шевченківському районі – 5 піскорозкидувачів, 3 трактори і 1 навантажувач; у Личаківському районі – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач і 4 трактори; у Сихівському районі – 4 піскорозкидувачі і 1 навантажувач.

Також у черговому режимі працювало ще 15 одиниць техніки, а загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, становить 135 одиниць.

Нагадаємо, у Галицькому районі Львова застосовуватимуть нові реагенти, пішуфіт і кальцій хлорид, на які витратили на 4 млн грн тендерних коштів.  

Раніше з бюджету Львова виділять 1 500 000 грн на механізоване прибирання Шевченськівського району та 1 200 000 грн для Личаківського.

Додамо, Галицька РА витратить 28 млн грн на прибирання вулиць району у 2019 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.