Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Прес-реліз,   Понеділок, 14 січня 2019, 13:19

«Батьківщинівці» перемогли під час повторного голосування на виборах в ОТГ Львівщини

вибори

Під час повторного голосування на виборах до рад ОТГ Львівської області перемогли кандидати в депутати від ВО «Батьківщина».

13 січня на дільницях Меденицької селищної ОТГ (Дрогобицький район) та Лопатинської селищної ОТГ (Радехівський район) відбувалося переголосування між кандидатами в депутати, які на виборах до місцевої ради 23 грудня 2018 року здобули однакову кількість голосів виборців.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації «Батьківщина», за попередніми результатами, кандидат у депутати від цієї політичної сили Микола Прокулевич переміг свого суперника від БПП у Лопатині, а «батьківщинівець» Тарас Процайло здолав опонента від ВО «Свобода» в Меденичах.

«У підсумку під час останніх виборів до рад ОТГ ВО «Батьківщина» на Львівщині отримала беззаперечну перемогу. Наші кандидати отримали майже 30% підтримки серед переможців за партійною приналежністю», – наголосив голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.