Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 14 січня 2019, 17:32

На Дрогобиччині під час ремонту доріг підрядники присвоїли більше 240 тисяч

ремонт доріг на Львівщині

Прокуратура звинуватила керівництво двох львівських фірм, які ремонтували дорогу у Дрогобицькому районі, у розкраданні коштів та хабарництві.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Юрія Луценка, ще 11 січня прокуратура та поліція викрили спробу дачі хабара у 2 000 доларів правоохоронцям керівництвом ТОВ "Галшляхбуд" і "Галицькі дороги", які проводили ремонт доріг у Дрогобицькому районі.

Фірми підозрюються у розкраданні 245 тис грн під час капітального ремонту дороги у цьому районі.

Наразі директора підприємства затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 369 КК України, а також обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляють у виданні "Варто – Галицькі Новини", за даними анонімних джерел, підприємства ремонтували дорогу поблизу села Брониця.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Галшляхбуд" зареєстровано у Франківському районі Львова. Керівником підприємства є Андрій Павлів ,а власниками – Ольга Гінка і Юлія Павлів. У 2017 році проти фірми було відкрито кримінальне провадження.

ТОВ "Галицькі дороги" також зареєстровано у Львові, його керівником і власником є Альона Барабанова. Підприємство виконувало 7 угод з ремонту доріг в селі Станиля Дрогобицького району на 1 116 703 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.