Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок на Сихові

Понеділок, 14 січня 2019, 16:47

У декількох садочках Львова з'являться фахівці з проведення занять для дітей з інвалідністю

дитячий садочок на Сихові

Львівська міськрада вводить додаткові посади до штатних розписів 8 дитячих садочків міста.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконком Львівської міської ради прийняв рішення про введення додаткових посад до штатних розписів дитячих садочків для належного супроводу дітей з з діагнозами порушення опорно-рухового апарату, синдромом Дауна, затримка психічного розвитку, а також для надання їм якісних освітніх послуг. 

Зокрема, в дитсадках № 86, 88, 106, 130, 156, 179, «Веселка», «Барвінок» з'являться такі додаткові посади, як медсестра-ортоптист, посаду вчитель-реабілітолог, вчитель-дефектолог, практичний психолог та соціальний педагог.

У цих закладах дошкільної освіти створено інклюзивні групи, групи ОРА та ЗПР для дітей від 2 до 6 (7) років на підставі заяв батьків та витягів з протоколів засідання ІРЦ м.Львова.

Нагадаємо, у грудні у Львові змінили порядок реєстрації дітей у дитячі садочки. Також раніше Львівська міськрада доручила вивчити ситуацію із станом дитячих садочків, спорудження яких включено у будівництво житлових комплексів Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.