Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

освітлення

Вівторок, 15 січня 2019, 13:08

Міські голови Львівщини вимагають повернути нічні тарифи на освітлення

освітлення

Мери проситимуть у Кабміну збільшення видатків на вуличне освітлення.

Про це повідомиала прес-служба Львівської міської ради.

Міські голови міст Львівщини під час засідання Правління Львівського Регіонального відділення Асоціації міст України обговорили спільне звернення до Кабінету Міністрів України через відміну "нічного" тарифу, що фактично означає для більшості населених пунктів суттєве збільшення видатків на вуличне освітлення або ж вимушене вимкнення вуличного освітлення у нічний час.

Від Кабінету Міністрів вимагають відновити тризонний тариф на електроенергію для непобутових споживачів на перехідний період.

"Вимагаємо від Кабінету Міністрів України використати своє повноваження, передбачене статтею 62 Закону „Про ринок електричної енергії“, та застосувати механізм спеціальних обов’язків для забезпечення загальносуспільних інтересів та відновити дію нічного тарифу з коефіцієнтом 0,6 до єдиного роздрібного тарифу" – зазначено у зверненні.

Після засідання асоціації міський голова Львова Андрій Садовий мав розмову з Прем'єр-міністром України. Останній запевнив, що дасть доручення відповідним службам вивчити проблемне питання та врегулювати його.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.