Поліція з'ясовує причини травмування пасажирів тролейбуса у Львові

Вівторок, 15 січня 2019, 14:48

Водійка тролейбуса стверджує, що застосувала екстренне гальмування аби запобігти аварії.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 14 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги в одну з львівських лікарень з тілесними ушкодженнями доставлено 77-річну львів'янку.

Правоохоронці встановили, жінка отримала травми близько 11:00 год. у тролейбусі на вулиці Зеленій у Львові під час екстреного гальмування транспортного засобу. Разом з нею були травмовані ще двоє пасажирів цього ж тролейбуса – 59-річні чоловік та жінка, львів'яни, котрі також були доставлені у лікарню для обстеження.

Водійка тролейбуса пояснила, що вона застосувала екстрене гальмування, внаслідок якого декілька пасажирів, котрі були у салоні тролейбуса, впали та отримали тілесні ушкодження. Жінка гальмувала аби уникнути зіткнення з легковим автомобілем, що рухався попереду в попутному напрямку та виконував несподіваний маневр повороту направо.

Правоохоронці з'ясовують обставини події, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Мітки: Львів, Національна поліція у Львівській області, новини львова, тролейбус