Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реставрація балконів у Львові

Вівторок, 15 січня 2019, 16:18

З лютого у Львові стартує рестрація заявок на реставрацію вікон

реставрація балконів у Львові

Цього року у Львові розпочне дію програма співфінансування реставрації дерев’яних вікон та заміни пластикових на дерев'яний скло-пакет. 

Набір заявок від мешканців на участь у програмі розпочнеться з 1 лютого, – про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Частка співфінансування на реставрацію дерев’яних вікон становитиме 60% - місто, 40% – власник. Частка при заміні пластикових вікон на дерев'яний скло-пакет (тільки після оплати штрафу) становитиме 50% – місто, 50% – власник.

Цього року відреставрують лише 50 заявок від львів'ян. Для подачі заявки буде необхідно прийти з 1 лютого 2019 року за адресою: вул. Валова, 20, каб. 12, та написати заяву на участь у програмі за визначеним зразком.

Важливо, що реставрація відбуватиметься на вулицях, які входять в історичний ареал міста Львова. 

Нагадаємо, починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" в співпраці з Львівською міською радою втілює  програму реставрації історичних об'єктів у центрі Львова.

Так, в 2016 році в будинку на вул. Дорошенка, 15 відновили  цінні сецесійні балкони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.