Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прибирання міста

Середа, 16 січня 2019, 10:27

У Львові придбають нову техніку для прибирання міста

прибирання міста

Львівська міськрада планує купити 10 одиниць техніки для прибирання міста.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради планує придбати 5 МАЗів, 2 великих і малих порохотяги і 1 тракторець.

За словами директорки департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірини Маруняк, цьогоріч планується закупівля 2 великих порохотягів ємністю 7 м³, 3 великих і 2 малих МАЗів для прибирання внутріквартальних і магістральних доріг, 2 малих порохотягів ємністю 1,8 м³ для прибирання хідників і невеликих площ, щоб полегшити роботу двірників та1 тракторець.

Маруняк додала, що усю техніку закуповуватимуть в лізинг.

Станом на зараз загальна кількість техніки, яка задіяна для прибирання міста в зимовий період, становить 135 одиниць. 

Нагадаємо, у вересні минулого року депутати міськради підтримали ухвалу про надання ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району" та ЛКП "Муніципальна варта" дозволів на придбання 25 одиниць техніки на умовах фінансового лізингу. 

Додамо, у червні 2018 року у Львові представили дорожню карту для підтримання електронної петиції відмови від використання піскосуміші. Згідно із нею, міськрада визначила першим етапом відмови від використання піскосуміші закупівлю нової снігоприбиральної техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.