Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 16 січня 2019, 11:45

Хакермани знищили відео Садового і налякали його голопопою долею

Андрій Садовий

Хакери зламали та знищили YouTube-канал Андрія Садового.

Про це повідомляє політична партія "Об'єднання "Самопоміч".

За інформацією виборчого штабу кандидата в президенти Андрія Садового, вчора невідомі хакери зламали його обліковий запис у Google і видалили його канал на YouTube.

На каналі були розміщені кілька десятків відео Андрія Садового, частина з яких мала понад 1 млн переглядів.

"Ми ще вивчаємо обставини атаки, але виглядає на те, що канал відновленню не підлягає. Хто стоїть за атакою ми наразі не знаємо. Найбільший резонанс викликало відео про корупційну поруку в вищих владних колах України і гострою критикою Генерального прокурора Юрія Луценка. Воно зібрало понад півтора мільйони переглядів. Ми уже залили це відео на новий офіційний канал в YouTube" – повідомив представник штабу Андрія Садового Володимир Дедишин.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у президенти України. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня цього року.

Нещодавно Садовий заявив, що за ним стежать спецслужби.

Додамо, штаб Андрія Садового на виборах президента-2019 очолив Андрій Шевців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.