Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

П'ятниця, 18 січня 2019, 10:15

У Львові замінували Головний залізничний вокзал

замінування

У результаті цього евакуювали більше 400 осіб.

Про це повідомила прес-слуюба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні 18 січня, о 05:35 год. на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що на Головному залізничному вокзалі Львова станеться вибух.

Правоохоронці обстежували приміщення вокзалу та прилеглу територію. Працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. Загалом було евакуйовано близько чотирьохсот осіб – пасажирів та працівників. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як встановили поліцейські, повідомлення на оперативну лінію 102 надала 45-річна пасажирка залізниці, мешканка Рівного. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.