Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Електрон

Понеділок, 21 січня 2019, 17:08

Львів отримав усі лізингові автобуси

Електрон

100 МАЗів та 50 "Електронів" оновили львівський громадський транспорт.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛК АТП № 1 вже отримало всі 100 нових низькопідлогових автобусів МАЗ і 50 Електрон, згідно з підписаною угодою ЛК АТП № 1 з АБ "Укргазбанк" на придбання автобусів на умовах фінансового лізингу.

"Нові автобуси курсують на маршрутах № 1а, 2а, 3а, 5а, 16, 29, 46, 47а. Завдяки новим автобусам нам вдалося покращити транспортне сполучення з м. Винники, смт. Брюховичі, мікрорайоном Рясне та підсилити роботу маршрутів в межах міста" – заявила прес-секретарка ЛК АТП № 1 Ірина Ревунова.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2018 року місто отримало  перші автобуси МАЗ. У червні того ж року львівське комунальне АТП-1 підписало угоду про придбання 150 одиниць нового транспорту в лізинг. 

Зазначимо, 31 жовтня, ЛКП "Львівелектротранс" доставили 26 трамвайних вагонів з Берліна.

Додамо, що міський голова Андрій Садовий Андрій Садовий заявив, що міськрада не планує піднімати вартість проїзду у громадському транспорті

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.