Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

П'ятниця, 25 січня 2019, 16:55

Львівська облрада здає приміщення комунального підприємства

Львівська облрада

Львівська обласна рада оголосила про передачу в оренду комунальних приміщень у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, управління майном спільної власності Львівської обласної ради передає в оренду нежитлове присміщення та асфальтне мощення, металеві ворота, металеву огорожу на вул. Джорджа Вашингтона, 6 у Львові, площею 12,4 м² та 1783 м², для для господарських потреб й розміщення стоянок для автомобілів.

Приміщення знаходяться на балансі КНП ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр".

Також нежитлове приміщення, площею 18 м², на вул. М. Коперника, 17 у Львові, що перебуває на балансі КЗ ЛОР КМЦ "Львівський палац мистецтв", здають для облаштування галереї з метою реалізації творів мистецтва.

На вул. В. Івасюка, 31 для розміщення буфетів, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи, здають приміщення КНП ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи", площею 80,3 м².

Крім цього, у приміщенні на вул. Підвальна, 3/вул. Валова, 31 у місті, площею 7,2 м², яке належить КП ЛОР "Нерухомість та майно", планують розмістити обласне комунальне підприємство.

Приміщення у Львові облрада здає в оренду на 2 роки 11 місяців. Заяви про оренду приймають до 31 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.