Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мікропроекти

Вівторок, 22 січня 2019, 15:53

На Львівщині триває реєстрація на конкурс проектів місцевого розвитку

мікропроекти

Прийом заявок у рамках конкурсу мікропроектів Львівщини триватиме до 31 січня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Ще 3 грудня 2018 року стартував прийом заявок у рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік, який триватиме до 31 січня.

За словами начальника відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків обласної ради Івана Собка, за 9 днів до дедлайну розглянули понад 200 заявок, з яких 177 отримали реєстраційні номери і понад 40 – скеровані на доопрацювання через невідповідність умовам конкурсу.

Найактивнішими є конкурсанти, що подають заявки в пріоритет "Школи", – 65 проектів, "Культура" – 31 зареєстрований проект, "Інші пріоритети" – 29, "Заклади дошкільної освіти" – 26, "Охорона здоров'я" – 16, "Вуличне освітлення" – 10, "Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради" – 7.

Найактивнішими є Золочівський, Пустомитівський, Жовківський райони. Із міст обласного значення – Дрогобич, Червоноград, Львів. Готуються також проекти з Городоцького, Мостиського, Старосамбірського районів, Трускавця і Моршина.

Нагадаємо, станом на вересень 2018 року на Львівщині реалізували  366 проектів місцевого розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.