Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Leo Express

Середа, 23 січня 2019, 10:20

Пражаки втікатимуть від Йожина у Мостиська

Leo Express

Потяг із Мостиськ до Праги почне курсувати з 11 грудня 2019 року.

Про це повідомляє Rynek Kolejowy.

Чеський перевізник Leo Express планує запустити прямий потяг із Мостиськ до Праги через Краків.

Запуск маршруту планують на 11 грудня 2019 року. Попередньо він курсуватиме до 10 грудня 2024 року чотири рази на день за маршрутом Прага-Медика-Прага щодня.

Причиною його запуску називають значний інтерес до транспорту з України на захід та доповнення транспорту на маршруті Прага-Львів.

Інформацію про запуск нового поїзда підтвердили у польському представництві Leo Express, де зазначили, що перевізник має вирішити енергетичні проблеми із українського боку та домовитись із прикордонними службами.

За попереднім розкладом, поїзди вирушатимуть із Праги о 08:09 год., 10:09 год., 12:09 год. і 16:09 год. і прибуватимуть до Кракова через 6 год. 40 хв., а до Перемишля – ще за 2 год. 41 хв. До кордону в Мостиськах потяг прибуватиме ще за 34 хв. Загалом, час у дорозі з Праги до Мостиськ становитиме 9 год. 45 хв.

Дорогою поїзд зупинятиметься на станціях Бохня, Тарнув, Дембіца, Жешув, Пшеворськ, Перемишль і Медика. Назад із Мостиськ потяги вирушатимуть о 23:16 год., 01:38 год., 06:38 год. і 09:38 год.

Вартість квитків поки невідома.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" пропонує чотири рази підвищити тарифи на перевезення вантажів та збільшити вартість пасажирських квитків у межах 20%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.