Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

реставрація

Середа, 23 січня 2019, 10:45

Із 1 лютого у Львові стартує набір заявок на реставрацію вікон

реставрація

Частка співфінансування на реставрацію дерев’яних вікон становить 60% – місто, 40% – власник. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 1 лютого 2019 року розпочнеться набір заявок на участь у програмі співфінансування "Ремонтно-реставраційних робіт дерев'яних вікон та заміни пластикових на дерев'яний скло-пакет".

"Цього року буде набрано лише 50 адрес. Важливо, що ваша вулиця має входити в історичний ареал міста Львова" – заявила директорка ЛКП "Археологічно-архітектурна служба" Тетяна Балукова.

Частка співфінансування на реставрацію дерев'яних вікон становить 60% – місто, 40% – власник. Частка при заміні пластикових вікон на дерев'яний скло-пакет (тільки після оплати штрафу) становить 50% – місто, 50% – власник.

Нагадаємо, починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" в співпраці з Львівською міською радою втілює  програму реставрації історичних об'єктів у центрі Львова.

Так, в 2016 році в будинку на вул. Дорошенка, 15 відновили  цінні сецесійні балкони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.