Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 23 січня 2019, 15:41

Наближення весни спонукає Садового лізти на стіни

Андрій Садовий

Андрій Садовий попросив усіх кандидатів у президенти не ображатися на "приколи" 24-го каналу.

Про це повідомив чинний міський голова Львова та кандидат у президенти України Андрій Садовий на своїй сторінці в Facebook.

Учора, 22 січня, в ефірі програми "Вєсті.UA" на 24-му каналі журналісти показали сюжети-викриття в жартівливій формі про кандидатів у Президенти України: Вілкул, Зеленський, Мураєв, Бойко, Гриценко та Ляшко.

А вже сьогодні, 23 січня, програма отримала фідбек від безпосереднього її учасника Анатолія Гриценка. На своїй сторінці в Facebook він розмістив пост із прикріпленим вирізаним відео-сюжетом про себе та написав: "Канал Садового. Жесть".

У свою чергу Андрій Садовий на своєму Facebook відхрестився від авторства жартів у програмі та попросив своїх конкурентів не дзвонити до нього через різні сюжети та розважливіше ставитися до гумору.

"Ну не пишу я тексти гумористичних програм на телеканалі 24. Як і будь-яких інших редакційних матеріалів телеканалу. Маю багато інших важливих справ З мене теж там колись приколювались" – заявив Садовий. 

Нагадаємо, Садовий сподівався пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Додамо, що станом на сьогодні ЦВК зареєструвала 13 кандидатів на президентські вибори-2019.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.