Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

watcher.com.ua

Понеділок, 22 жовтня 2012, 10:29

Бібліотека ім. В.Стефаника на вимогу ДФІ відшкодувала державі 233 тис. грн. заборгованості за надані платні послуги

Львівська національна наукова бібліотека України імені В.Стефаника за результатами перевірки Держфінінспекції у Львівській області відшкодувала державі заборгованість в сумі 233 тис. грн. за надані платні послуги.

 

Про це повідомила прес-служба ДФІ.

«Держфінінспекція у Львівській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Львівської національної наукової бібліотеки України імені В.Стефаника виявила, що в бухгалтерському обліку установи не було відображено наявної дебіторської заборгованості на суму понад 233 тис. грн. У вересні 2012 року ця заборгованість була відшкодована повністю», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Держфінінспекції у Львівській області з початку року відшкодувала втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 48 млн. грн. З них відшкодовані порушення, виявлені у попередні роки, на суму 10,6 млн. грн. Загалом надійшли 18,8 млн. грн. фінансових ресурсів та відшкодовані й поновлені втрати фінансових і матеріальних ресурсів на суму 29,2 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.