Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лука Кріль

wz.lviv.ua

Понеділок, 28 січня 2019, 12:34

Турківський суддя Лука Кріль захищатиме у суді осанни до мамони

Лука Кріль

Викритий на хабарництві в.о. голови Турківського районного суду Лука Кріль подав позов до Вищої ради правосуддя.

Проце повідомляє видання "Слово і діло".

Суддя Турківського районного суду Лука Кріль, якого підозрюють в систематичному отриманні хабарів, через адвоката передав до Касаційного адміністративного суду позов до Вищої ради правосуддя на відсторонення від вчинення правосуддя.

Зазначимо, суддю, за рішенням Вищої ради правосуддя через клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, тимчасово відсторонили від здійснення правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

Саме тому Кріль подав позовну заяву до Вищої ради правосуддя, в якій просить визнати протиправним і скасувати це рішення ради, мотивуючи це тим, що його не належним чином повідомили про час і місце засідання, а також ухвалили рішення за його відсутності.

Наразі Солом'янський районний суд Києва відкрив провадження про отримання хабарів Крілем і витребував у Вищої ради правосуддя копію рішення про відсторонення судді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.