Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Понеділок, 28 січня 2019, 14:06

Реєстрація на ЗНО-2019 відбуватиметься через навчальні заклади

школа у Львові

В Центрі оцінювання якості освіти прокоментували особливості цьогорічного ЗНО.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

За словами директорки Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься у навчальних закладах.

"Вони (абітурієнти) мають можливість вдома видрукувати реєстраційну картку, вклеїти в неї дві фотокартки і подати в навчальний заклад, сформувавши повний пакет з ксерокопією паспорту, і скерувати до нас, щоб ми могли опрацювати і надіслати у заклади освіти сертифікати або відмову, якщо якийсь з документів поданий неправильно" – зазначила вона.

Цьогоріч результати ЗНО з української мови та літератури, історії чи математики і третього предмету на вибір оцінюватимуться як державна підсумкова атестація (ДПА). Кожен учасник зможе вибрати не більш, ніж 4 предмети.

Процедура реєстрація на ЗНО розпочнеться 5 лютого та триватиме до 25 березня. Окрім того, 31 січня завершується реєстрація на пробне ЗНО. В ньому зможуть взяти участь 12965 випускників.

Нагадаємо, цього року лише учні 11-х класів, а також студенти коледжів та технікумів будуть  проходити атестацію за технологією ЗНО. Запуск ЗНО в 9-му класі планується до старту старшої профільної школи НУШ орієнтовно після 2026-2027 навчального року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.