Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидії

rian.com.ua

Вівторок, 29 січня 2019, 12:44

Мешканця Золочівщини оштрафували за махінації із субсидіями

субсидії

Двоє мешканців Золочівського району приховали свої доходи для отримання субсидії – одного з них оштрафували, щодо іншого справа все ще триває.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У січні цього року прокуратура направила до Золочівського районного суду  обвинувальні акти щодо двох мешканців Золочівщини, які підозрювалися у підробленні документів та шахрайстві.

Як встановили у прокуратурі, мешканці району підробили свої декларації про доходи для отримання відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. За цими документами вони й отримували субсидію на майже 14 тис грн та 16 тис грн відповідно.

За результатами розгляду одного із кримінальних проваджень, Золочівський районний суд визнав винним мешканця Золочівщини і призначив йому штраф в розмірі ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

А справа щодо ще одного мешканця Золочівщини перебуває на розгляді у суді.

Нагадаємо, уряд схвалив старт монетизації субсидій з 1 січня 2019 року. А у березні 2018 року уряд затвердив положення про єдиний державний реєстр одержувачів субсидій.

Тоді ж Міністерство фінансів розробило план переходу на грошові розрахунки за субсидіями, який передбачатиме три етапи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.