Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

закупівлі

Вівторок, 29 січня 2019, 11:29

Львів став лідером продажів на ProZorro

закупівлі

Також до п'ятірки кращих увійшли Маріуполь, Дніпро, Покров та Чернівці. 

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

За оцінками експертів ProZorro лідером рейтингу продажів стало місто Львів, а Маріуполь, Дніпро, Покров та Чернівці увійшли до ТОП-5. Разом всі міста України заробили 330 млн грн, з яких 260 млн грн – завдяки малій приватизації.

Рейтинг враховував 4 напрямки, за якими муніципалітети працюють в системі ProZorro.Продажі: мала приватизація, оренда нерухомості, продаж майна та оренда тимчасових торгових місць.

"Найвагоміший внесок у остаточну картину активності міст належить малій приватизацій. Саме завдяки малій приватизації Львів має настільки високий показник, а Київ – низьку позицію. В Києві мала приватизація фактично так і не розпочалася до кінця року" – заявив в. о. директора ДП "ПроЗорро.Продажі" Олексій Соболев.

Також, за його словами, Львів опинився на першому місці тому, що працює за кожним напрямом: мала приватизація, оренда, майно, тимчасові торгові споруди. Місто є лідером з продажів об’єктів малої приватизації. Львів’яни заробили в 2018 році 135 млн грн у бюджет міста через ProZorro.Продажі. На ці кошти, скажімо, можна утеплити приблизно 40 дитячих садочків.

Нагадаємо, що станом на серпень 2018 року завдяки ProZorro на закупівлях вдалося зекономити майже 3 млрд грн бюджетних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.