Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

епідемія кору

Вівторок, 29 січня 2019, 15:46

У школах Львівщини триває кампанія із вакцинації дітей проти кору

епідемія кору

За три тижні інформаційної кампанії проти кору вакцинувалися близько 4 тис. людей.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За даними департаменту освіти і науки Львівської ОДА, від початку січня у Львівській області на кір захворіло 1068 дітей. У 1109 школах Львівщини провели батьківські збори із залученням медичних працівників щодо необхідності вакцинації школярів від кору.

За три тижні інформаційної кампанії вдалося вакцинувати близько 4 тис людей.

"За даними верифікації у закладах освіти Львівщини налічується понад 25 тис. невакцинованих дітей. Ми бачимо, що результати від інформаційної кампанії є, адже кількість вакцинованих дітей з кожним днем зростає. За останні три тижні близько 4 тис людей у Львівській області зробили щеплення проти кору", – зазначила директорка департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Нагадуємо, що з початку року від ускладнень кору на Львівщині померли 5 людей. МОЗ найближчим часом може розглянути питання про оголошення епідемії кору в Україні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.