Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

kiev.olx.com.ua

Понеділок, 22 жовтня 2012, 14:47

Прокуратура Львівської області від початку року підтримала обвинувачення у понад 7 тис. кримінальних справ

Забезпечуючи виконання конституційної функції щодо підтримання державного обвинувачення в судах, прокуратура Львівської області підтримала 7 609 кримінальних справ, з яких у 3 270 вже постановлені вироки.

Як повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області із 7609 кримінальних справ – 146 прозлочини вчинені неповнолітніми, 46 – про корупційні діяння, 9 – щодо злочинів, скоєних організованими групами або злочинними організаціями, 5 – про легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, 9 – щодо злочинів, пов’язаних з порушенням земельного законодавства.

Також внаслідок реагування прокурорів в апеляційному порядку скасовані та змінені незаконні вироки стосовно 261 особи. Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних та кримінальних справ за наслідками розгляду касаційних скарг прокурорів визнав неправосудними рішення у кримінальних справах стосовно 29 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.