Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

demo-new.city-adm.lviv.ua

Понеділок, 22 жовтня 2012, 14:52

Енергоощадні вікна у львівських під'їздах встановлюють за кошти ЛКП

Львівські комунальні підприємства встановлюють пластикові вінка у під'їздах будинків, де мешканці вчасно оплачують комунальні послуги.

Про це сьогодні на брифінгу розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

В жовтні відбулась заміна вікон в будинку на вул. Пулюя, 4, за кошти ЛКП "Сокільницьке". "Якщо є стовідсоткова оплата за житлово-комунальні послуги, то ми за виручені кошти робимо повністю вінка по сходовій клітці. Заборгованість мешканців будинку становить 43 тис. грн. за комунальні послуги, за воду - біля 13 тис. грн., але ми вирішили зробити експеримент і поставили вікна з надією, що мешканці почнуть платити борги. Поки що нема результатів", - додав міський голова.

Головний інженер львівського комунального підприємства "Сокільницьке" Лариса Сорока повідомила, що вікна в будинку на Пулюя, 4 обов'язково треба було поміняти, оскільки стан їхній був аварійним і цієї зими мешканцям було б дуже холодно. "Вікна міняли з весни до осені цього року. Вартість робіт становила 35 тис. грн. і це були кошти ЛКП "Сокільницьке", - розповів голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Андрій Садовий додав, що загалом у Львові приблизно 47 млн. грн. становить заборгованість за житлово-комунальні послуги.

Загалом у Львові з початку року встановлено 1392 вікон у 369 під'їздах. Ці роботи коштували 1 млн. 800 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.