Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

Четвер, 31 січня 2019, 17:40

У Львові під час будівництва робітники пошкодили 4 дерева

вирубка дерев

Будівельники ТОВ "Львівська мрія" при встановленні огорожі навколо будівництва пошкодили 4 клени.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Під час проведення обстеження на вул. Під Голоском у Львові екологи виявили, що поблизу будівельного майданчику ТОВ "Львівська мрія" під час проведення підготовчих робіт із встановлення огорожі навколо будівництва працівники пошкодили 4 клени.

Наразі у Держекоінспекції встановлюють суму збитків, завданих довкіллю, а також планують притягнути порушників до відповідальності.

У Держекоінспекції наголосили, що за знищення зелених насаджень на території міст та сіл передбачена адміністративна відповідальність із нарахуванням збитків, завданих довкіллю.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Львівська мрія" зареєстроване у 2013 році у Києві, власником компанії є Андрій Борисов – син Олега Борисова, який з квітня 2016 по липень 2017 року був радником міністра оборони Степана Полторака.

Нагадаємо, раніше директора Турківського "Галсільлісу" засудили за незаконні вирубки лісу, а ДП "Дрогобицьке лісове господарство" незаконно видалолісорубний квиток на рубку дерев вартістю 1 202 137,20 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.