Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання зловмисників

lv.npu.gov.ua

Четвер, 31 січня 2019, 14:45

У Львові затримали чоловіка, причетного до пограбувань працівників банків

затримання зловмисників

Затриманий мешканець Новояворівська причетний, щонайменше, до 19 крадіжок у Львівській області.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 30 січня, близько 16.30 год поліцейські затримали 21-річного мешканця Новояворівська, який проник у службове приміщення однієї з банківських установ, розташованої на вулиці Личаківській у Львові та викрав із сумочок працівниць гаманці з грошима та кредитними картками.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тараса Сабанюка, зловмисник є причетним до щонайменше 19 подібних крадіжок, які він здійснив впродовж останнього місяця у Залізничному, Шевченківському Личаківському та Франківському районах Львова, а також у Стрию та у Самборі.

Зловмисник заходив у приміщення банків, проникав у підсобні або робочі приміщення, та викрадав гроші і кредитні картки у працівників.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування все ще триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.