Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

npu.gov.ua

Четвер, 31 січня 2019, 16:23

Один із керівників Держгеокадастру Львівщини вимагав 65 тисяч доларів хабара за землю біля парку

хабар

Поліція викрила на хабарі одного з керівників Держгеокадастру Львівщини, який вимагав 64 тисяч доларів за виділення землі біля природного парку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Сьогодні правоохоронці викрили одного із керівників Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, який організував корупційну схему видачі земельних ділянок.

Зокрема, чиновник Держгеокадастру пообіцяв надати земельну ділянку поблизу одного іприродніх парків за 65 тисяч доларів хабара. Його затримали біля адмінбудівлі обласного управління Держгеокадастру під час одержання ним першого "траншу", а в авто держслужбовця поліцейські знайшли 32,5 тисяч доларів хабара.

Як наголосили у поліції, під час досудового розслідування перевірять причетність викритого у хабарництві посадовця до вчинення аналогічних та інших злочинів, а також можливу причетність до них інших посадовців держустанови.

Наразі відкрито кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Як стверджують львівські ЗМІ, хабарником виявився заступник керівника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Олег Рубан.

Нагадаємо, нещодавно керівника відділу ДП "Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" Держгеокадастру Львівщини спіймали на отирманні 1 000 доларів хабара за вирішення земельного питання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.