Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда на Львівщині

ДФС

Четвер, 31 січня 2019, 16:26

У Смільниці спіймали контрабанду риби, сиру та вина

контрабанда на Львівщині

Митники вилучили у контрабандиста товар та автівку митники вилучили.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС Львівщини.

Сьогодні, 31 січня, на прикордонному пункті "Смільниця" митники вилучили в українця партію незадекларованого сиру, консервів та вина.

Під час митного огляду транспортного засобу в багажному відділенні автомобіля було виявлено понад 300 кг сиру, майже 150 кг тунця в консервах, 12 кг рибного паштету, а також 312 пляшок вина. Товар було приховано за обшивкою вантажного салону.

Чоловік вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Вартість предметів правопорушення буде встановлено додатково. Товар та автомобіль вилучено до рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.