Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 31 січня 2019, 16:54

Третя каденція Садового надсилає усім львів'янам промені довголіття

Андрій Садовий

За статистикою Андрія Садового львів'яни живуть довше ніж інші українці.

Про це повідомляє політична партія "Об'єднання "Самопоміч".

Сьогодні, 31 січня, на зустрічі із медиками Малина на Житомирщині кандидат у Президенти Андрій Садовий заявив, що у Львові тривалість життя є вищою, ніж в середньому в Україні. На думку Садового, це пов'язано з постійними акціями профілактики, які проводять медики міста: вимірювання тиску, рівня цукру в крові, медичні містечка тощо.

Крім того дійсний голова Львова пообіцяв медикам, що вони отримуватимуть зарплату, яка дорівнюватиме 250% від середньої в країні.

"Це наша принципова позиція – щоби люди в медицині мали високу зарплату. У своїй програмі я також вказав, що зарплата лікарів має бути не менша, ніж тисяча доларів. Бо особисто для мене здоров'я людини є основою основ" – заявив Садовий.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Раніше Садовий розповідав, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.