Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Стрийська міська рада

Національна поліція України

Четвер, 31 січня 2019, 22:40

Стриянина злапали на відкаті, бо він не вважєв

Стрийська міська рада

Київська поліція затримала керівника комунального підприємства Стрийської міськради з відкатом у 680 тисяч гривень.

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції України.

Сьогоді, 31 січня, стриянина затримали працівники Управління захисту  економіки у Львівській області Національної поліції, слідчого управління поліції Львівської області за процесуального керівництва прокуратури біля Міжнародного виставкового центру в Києві. 

Під час затримання керівник КП намагався втекти і тому правоохоронці застосовували зброю. 

Під час проведення заходів з протидії злочинам у бюджетній сфері оперативники управління захисту економіки у Львівській області виявили факти корупційної діяльності з боку посадових осіб комунального підприємства Стрийської міської ради. За фактом протиправної діяльності слідчі слідчого управління ГУНП у Львівській області відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.364 КК України.

У межах кримінального провадження правоохоронці встановили, що керівник комунального підприємства разом з суб'єктом господарювання організували злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів. З метою отримання коштів з бюджету під час проведення закупівель комунальної техніки вони завищували її вартість. Щоб одержати кошти за техніку в повному обсязі, керівник товариств повинен був надати комунальнику 680 тисяч гривень відкату. 

Наразі керівника комунального підприємства та директора товариства затримали у порядку ст.208 КПК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.