Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДФС Львівщини

П'ятниця, 1 лютого 2019, 15:52

ДФС Львівщини вводить новий сервіс з автоматичного заповнення декларації

ДФС Львівщини

Державна фіскальна служба області запровадить нову систему керування чергами для платників.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

Для забезпечення зручності та оперативності обслуговування відвідувачів у Центрах обслуговування платників ГУ ДФС у Львівській області у цьому році планується запровадити автоматизовану систему керування чергою.

За словами начальника Головного управління ДФС у Львівській області Ігоря Кондро, це запровадження дозволить оптимізувати процеси надання послуг в приміщеннях ДФС, зокрема дозволить зменшити час обслуговування, підвищить пропускну здатність в ЦОП шляхом розподілу потоку клієнтіфв і координацією черги.

"Також це дасть змогу розподілити навантаження між фахівцями в пікові періоди, такі як подання річної аюо квартальної звітності, а також підвищить задоволення клієнтів від отримання послуг" – зазначив Кондро.

Зазначимо, ДФС з 1 січня 2019 року запровадила новий сервіс з автоматичного заповнення декларації. У приватній частині електронного кабінету громадяни можуть скористатись новим сервісом з автоматичного заповнення декларацій про доходи за 2018 рік та подати таку декларацію в електронному вигляді з використанням ЕЦП.

Для зручності використання такого сервісу у відкритій частині електронного кабінету можна переглянути покрокову інструкцію заповнення декларації.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року підприємці Львівщини масово скаржилися на штрафи, які отримували через перезавантаженість електронних сервісів ДФС під час подачі звітності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.