Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Понеділок, 22 жовтня 2012, 16:48

Писарчук пригрозив однопартійцям-«перевертням», що залишаться без яєць

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук заявив, що якщо буде доведена співпраця мера Золочева Ігоря Гриньківа та заступника голови Яворівської райдержадміністрації Олега Піха з опозицією, то їм не місце в Партії регіонів.

Про це нардеп сказав у коментарі одному із Інтернет-видань  Львівщини, відповідаючи на питання щодо неприхованої співпраці його однопартійців у районах з опозиційними до влади кандидатами у народні депутати. 

«Відразу хочу зазначити, що особисто я -  за співпрацю з опозицією в розбудові держави. До ремонту доріг, підвищення соціальних стандартів життя людей -опозиції бути не повинно. Але виборча кампанія нас розводить, бо це політична конкуренція і тут є примарними прагнення багатьох функціонерів всидіти на двох стільцях. Ті, хто розкладає як модно говорити «яйця по різних корзинах», як правило залишається без яєць», - зазначив Петро Писарчук.

За його словами, від активістів Партії регіонів надходять повідомлення про те, що мер Золочева, який декларує свою прихильність до Партії регіонів, коли йому потрібно отримати кошти на реконструкцію центральної частини цього міста, в ході виборчої кампанії фактично дистанціювався від ПР, практично не зустрічається з кандидатом в народні депутати від Партії регіонів, зате знаходить час для зустрічей з Шклярем, Котеляк, Сірківим…

«Нам абсолютно зрозуміла його позиція відносно Шкляра. Наш гість з «великої України» цікавий письменник, але чим пояснити його зацікавленість до решти опозиційних кандидатів? Будемо розбиратись. Ми абсолютно не спонукаємо цього ж Гриньківа до порушення Закону, мер в першу чергу мав би займатись підготовкою до зими, а не виборчими баталіями. Разом з цим, він мав би чесно сказати виборцям міста, що завдяки підтримці Уряду і народних депутатів від Партії регіонів за останні два роки вдалося зрушити з мертвої точки цілий ряд наболілих проблем золочівян», - зазначив П. Писарчук.

Він також відзначив, що якщо буде доведена співпраця Гриньківа під час цієї виборчої кампанії з опозицією, то йому не місце в Партії регіонів.

«Аналогічною є наша позиція і щодо заступника голови райдержадміністрації Яворівського району, члена Партії регіонів Олега Піха. На його адресу лунають звинувачення у причетності до маніпуляцій з перестановками в окружній та дільничних виборчих комісіях, на користь одного з кандидатів по цьому округу, який всіляко відхрещується від Партії регіонів. Можу лишень зазначити, що не всі наші висуванці у владу, змогли пройти випробування нею. І коли вони своїми поступками будуть шкодити авторитету партії, то в нас вистачить духу визнавати свої прорахунки і давати принципову оцінку «перевертням», - наголосив Петро Писарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.