Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Субота, 2 лютого 2019, 13:43

Синютка – п'ятий з кінця у рейтингу керівників ОДА

Олег Синютка

Видання "Апостроф" опублікувало рейтинг керівників ОДА в якому експерти аналізували їхні досягення за 9 місяців 2018 року.  

Видання "Апостроф" опублікувало результати роботи експертів Міжнародного центру перспективних досліджень. 

Експерти заклали в основу методології заклали три базові компоненти: виконання та звітування про реалізацію Стратегії розвитку регіонів; виконання обласного бюджету; комунікаційна політика і медіа-активність. Максимальний бал за кожну складову рейтингу – 10 балів. У разі відсутності на сайті інформації про виконання програми – 0 балів. Середній бал трьох компонентів аналізу є балом, що визначає місце керівника ОДА у рейтингу. До аналізу були взяті голови ОДА, які перебувають на посаді не менше, ніж півроку. Таких губернаторів на сьогоднішній день – 17.

Зокрема, голова Львівської ОДА Олег Синютка опинився на 13 місці рейтингу. Експерти поставили йому 0 балів за виконання програмних документів, 4,8 балів за економічну ефективність та 5,4 за комунікаційну політику та медіа-активність. 

Лідерами рейтингу є голови Харківської, Дніпропетровської та Сумської областей. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.