Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛГБТ на Львівщині

yousense.info

Понеділок, 4 лютого 2019, 15:18

Рава-Руська хоче заборонити гомосексуалів на всій Україні-Русі

ЛГБТ на Львівщині

Влада Рави-Руської закликала керівництво України захистити українську сім'ю від гомосексуалів. 

Про це повідомляє газети "Прикордоння".

У зверненні до Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Ради національної безпеки і оборони депутати Рава-Руської міської ради висловили занепокоєння "невизначеністю з державною стратегією розвитку та підтримки сім’ї". Така стратегія, на думку депутатів, повинна базуватися на традиційних для України християнських цінностях і природному розумінні сім'ї як "законного союзу чоловіка та жінки, які народжують і виховують дітей".

"Держава надає пріоритетну увагу лише штучно створеній проблемі так званої дискримінації людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією" і разом з тим сироти, діти з інвалідністю, та неповні сім'ї не можуть повноцінно реалізувати свої конституційні права на лікування, навчання, житло, соціальний захист, гідний життєвий рівень" – стверджують депутати Рава-Руської міської ради.

Міська влада Рави-Руської закликає керівництво держави відмовитись від прийняття законів та вчинення дій, які, на її думку, загрожують захисту і розвитку інституту сім’ї. Зокрема, "заборонити пропаганду різних видів девіантної статевої поведінки, зокрема, у формі так званих "маршів рівності", "прайдів", "гей-парадів", "фестивалів квір-культури" тощо. Ухвалити Закон України "Про заборону пропаганди гомосексуалізму".

Відповідне рішення ухвалили депутати Рава-Руської міської ради на засіданні XLI сесії 14 грудня.

Андрій Садовий виступив проти агресії щодо представників ЛГБТ-спільноти у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.