Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛОДА

Понеділок, 4 лютого 2019, 16:34

У 2018 році на Львівщині для 87 дітей-сиріт придбали житло

ЛОДА

На Львівщині власними домівками у 2018 році забезпечили 87 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника служби у справах дітей ЛОДА Володимира Лиса, у 2018 році з державного бюджету виділили майже 13, 5 млн гривень для забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з числа сиріт, а також 7 млн гривень з обласного бюджету. "Ми придбали за кошти з державного бюджету 21 об’єкт для 28 дітей. За кошти місцевого бюджету купили 21 об’єкт для 45 дітей", – зазначив Володимир Лис.

Також Володимир Лис зазначив, що торік створили 1 дитячий будинок сімейного типу, у який влаштували 5 дітей -сиріт та позбавлених батьківського піклування. Окрім того, ще 14 дітей отримали житло за кошти міських та районних бюджетів.

"Без фінансування обласного та державного бюджетів придбали житло у Сокальському, Яворівському, Бродівському районах та Львові",– додав Володимир Лис.

Окрім того Володимир Лис наголосив, що за кошти державного бюджету розпочали будівництво малого групового будинку  у Яворівському районі.

Нагадуємо, у 2018 році на Львівщині служби у справах дітей вилучили 15 неповнолітніх із неблагополучних сімей

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.