Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 7 лютого 2019, 11:37

Михайло Цимбалюк: Приклад "нових облич" вже довів державу до руйнації

Михайло Цимбалюк

У цьогорічній президентській кампанії братиме участь найбільша кількість кандидатів за всю історію України. 

Про це в ефірі "Дуже радіо" повідомив голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

Політик вважає, що зараз актуально, аби усі громадяни нашої України прийшли на виборчі дільниці.

"Це надзвичайно важливо, тому що в суспільстві високий рівень розчарування та недовіри до політиків. Відмова від голосування – неправильна позиція, оскільки немає гарантії, що невикористаним бюлетенем ніхто не скористається. Тому потрібно прийти і виконати свій громадянський обов’язок. А голосувати варто холодним розумом, проаналізувавши насамперед програму кандидата" – наголосив Михайло Цимбалюк.   

За словами очільника "Батьківщини" на Львівщині необхідно, аби виборець аналізував минулі та теперішні дії кандидатів в Президенти України.

"Приклад "нових облич"  вже довів державу до руйнації. Потрібно зважити – який кандидат сьогодні  не на словах, а на своїх конкретних справах є українцем, патріотом держави, як він зможе на міжнародній арені представляти нашу країну" – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.