Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Плохой

Прес-реліз,   Четвер, 7 лютого 2019, 15:26

Ігор Плохой: політика нинішньої влади – антисімейна та антиукраїнська

Ігор Плохой

Так Ігор Плохой оцінив державну політику у сфері розвитоку збереження та захисту інституту сім’ї.

Політика в Україні антисімейна та антиукраїнська – заявив під час круглого столу у Львові голова ГО "Християнський Фронт", ГО "Капеланське служіння війську", президент Кабінету експертів, депутат Вилківської міської ради Ігор Плохой.   

"З 2010 року в Україні не існує міністерства, яке опікувалося б сім'єю. Колись було Міністерство сім’ї, молоді та спорту. Наразі вже 9-ий рік такого міністерства не існує. Це риси нашої державної політики" – зазначив Ігор Плохой.

Наступний факт: в Україні 4 рік не існує Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі. ЇЇ скасували 15 липня 2015 року.

"Це був важливий орган, він міг би стояти на заваді та оберіганні наших дітей від отруєння небезпечними суспільними ідеологіями, в тому числі сексуальним збоченням в інформаційному просторі" – підкреслив пастор.

Також, за його словами, у лютому-березні 2016 року Кабінет Міністрів України запровадив посаду Урядового уповноваженого з питань сім'ї. Однак за декілька днів, під тиском певних організацій та урядових структур інших країн, що лобіюють інтереси представників ЛГБТ, Кабмін без жодного пояснення і правового обґрунтування скасував своє рішення.

Ігор Плохой наголосив, що то був позитивний крок, який швидко, зацікавлені особи, ліквідували.

"Ще одна риса політики нашої держави. У 2017 році в Міністерстві освіти і науки України почала діяти антидискримінаційна комісія. Основна ціль була – це вчити наших дітей через підручники, що таке альтернативні сім’ї, геї-сім’ї, комуни-сім’ї. 22 червня 2018 року відбувся мітинг біля Кабміну, Верховної Ради та Міносвіти і науки, на який вийшли тисячі християн. Завдяки тиску християн та громадськості зупинена дія цих поправок" – розповів Ігор Плохой.

Цю державну політику продовжив той факт, коли Україна ратифікувала так звану конвенцію Ради Європи щодо захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства.

"Ця цинічна назва приховує разом з корисними речами – смертельну отруту. В ній говориться, що дітей потрібно вчити: що таке одностатева любов, гендерні ролі, мастурбація та задоволення від неї та довіряти свої інстинктам, замість того, щоб вчитися їх опановувати" – наголосив військовий капелан.

Останнім фактом Ігор Плохой назвав 7 грудня 2018 року. Президент України Петро Порошенко вчергове закликав проголосувати Верховну Раду за ратифікацію Стамбульської конвенції. Це знову ж таки нібито про насильство над жінками, але це перший міжнародний документ, який чітко демаскує  міну сповільненої дії: спекуляції довкола гендеру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.