Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 7 лютого 2019, 16:23

Львівський економічний ліцей закрився на карантин через кір

школа у Львові

Наразі 3 львівських навчальних заклади перебувають на карантині.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Станом на 7 лютого призупинено навчання у трьох навчальних закладах Львова: у початковій школі № 53, СЗШ № 77 – до п’ятниці. І від сьогодні призупинено навчальний процес у НВК "Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей" до вівторка.

"Ми припиняємо навчання для того, щоби перервати "ланцюг захворювання". Це можуть бути і окремі класи, де виявлена велика кількість дітей, які захворіли, і в цілих школах" – заявила начальниця управління освіти Зоряна Довганик.

За її словами, впродовж останнього місяця було проведено батьківські збори у школах, куди залучали лікарів, які могли фахово і аргументовано пояснити ситуацію із захворюваністю на кір.

Нагадаємо, що вчора, 6 лютого, було призупинено навчальний процес у СЗШ № 77 Львова. 

Додамо, станом на 4 лютого На Львівщині через грип на карантин закрились103 школи. Додамо, що карантин оголошуватимуть лише в тих закладах, в яких захворіли більше 20% дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.