Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

Четвер, 7 лютого 2019, 16:45

ЛОДА хоче продовжити пільговий період для реєстрації "євроблях"

Львівська митниця

Львівська ОДА напрацює звернення щодо продовження пільгового періоду розмитнення авто на іноземній реєстрації.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Cьогодні у ЛОДА відбувся круглий стіл, на якому розглянули поточний стан та проблемні питання митного оформлення транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

За словами начальника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука, з 25 листопада по 5 лютого митниця оформила понад 12 тисяч транспортних засобів згідно з новими законами. "Із них 7 тисяч 600 – транспортні засоби, які раніше були на території України, так звані "євробляхи", – зазначив він.

Окрім того, митниці вдалося збільшити кількість працівників у підрозділі з найбільшим навантаженням, зокрема, у відділі митного оформлення транспортних засобів у Городку. Відтак, раніше там налічувалось 9 посадових осіб, тепер – 25. Також здійснюється оформлення таких автомобілів у 6 підрозділах у Скнилові, Малехові, Яворові, Запитові, Стрию та Дрогобичі.

Відтак, за результатами круглого столу Львівська ОДА спільно з Львівською митницею ДФС напрацюють звернення щодо продовження пільгового періоду для митного оформлення автомобілів на іноземній реєстрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.