Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

polittech.org

Вівторок, 23 жовтня 2012, 11:22

Нацкомісія з питань захисту суспільної моралі не може знайти запис, де Колесніченко ображає українську мову – Фаріон

Національна комісія з питань захисту суспільної моралі, відповідаючи на переадресоване їй Генпрокуратурою звернення Ірини Фаріон на депутата-регіонала Вадима Колесніченка, який в ефірі телеканалу ICTV назвав південно-західні діалекти «відрижкою» російської, повідомила, що запис програми вже знищений, оскільки пройшли вже більше 14-ти днів з виходу передачі в ефір.

 

Про це Фаріон сказала на засіданні сесії Львівської облради сьогодні, 23 жовтня.

Окрім цього, за словами депутатки, запис телепрограми відмовились надати і в Національній телерадіокомпанії, оскільки пройшли вже більше 30 днів з часу запису телепередачі.

Проігнорувала, за словами Фаріон, нацкомісія з захисту суспільної моралі і її звернення до прокуратури з приводу висловлювань депутата Луганської облради Романа Мірошника.

Останній, як зазначила депутатка, сказав, що люди, що виховують своїх дітей українською, виховують «недорасу».

У відповідь нацкомісія з питань захисту суспільної моралі відповіла, що для оцінки висловлювань депутата потребує залучення експертів-лінгвістів.
[11:13:10] Hanna Vlasiuk: але перероби в разі чого. вона така корява. шось я зараз не годна нормально її сформулювати

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.