Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аварійний балкон

Понеділок, 11 лютого 2019, 12:02

У Львові продовжує падати штукатурка з аварійних балконів

аварійний балкон

З балкону будинку на вул. Медова впала штукатурка – до кінця дня ЛКП обтягне балкон захисною плівкою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні з будинку на вул. Медова, 4 впав елементу балкону, який нікого не травмував, однак ЛКП "Центральне" сьогодні обтягне балкон захисною плівкою.

А Галицька районна адміністрація готує попередження власнику квартири, якому належить балкон, з вимогою проведення його в належний стан.

"Оскільки падіння сталося з індивідуального балкону, який входить до загальної площі приватизованої квартири, наша адміністрація спільно з ЛКП "Центральне" готує попередження власнику квартири, якому належить балкон, провести в належний стан усі конструктивні елементи, які можуть загрожувати падінню. Зараз ЛКП "Центральне" усуне елементи, які загрожують падінню та обтягне балкон захисною плівкою", – повідомив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Нагадаємо, 1 лютого з фасаду будинку на вул. Дорошенка штукатурка впала на перехожого, якого внаслідок цього доставили до лікарні.

А у січні у Львові провели обстеження житлових будинків, які є на утримання міста, щодо виявлення аварійних елементів на фасадах будинків, які загрожували падінню.

Додамо, що 14 січня міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.