Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 23 жовтня 2012, 13:25

У Самборі «Свобода» продовжує боротися з Дубневичами

У Самборі депутати районної ради, члени партії ВО «Свобода» брати Володимир та Михайло Коваліви поставили агітаційний намет та роздають Звернення із закликом не голосувати за братів-Дубневичів.

 

Свій вчинок свободівці пояснюють тим, що штаб Ярослава Дубневича звинуватив їх в тому, що їхнє Звернення до громади Львівщини є не правдивим та використовується регіоналами.

«Ми вимушені захистити своє чесне ім’я і відстояти честь нашої партійної організації, - кажуть брати-Коваліви, - після замовної політичної реклами штабу Ярослава Дубневича, ми звернулися з вимогою підтвердити правдивість нашого Звернення та надрукувати його у обласних газетах. ..Іншого виходу, як піти на такий протест у нас не було, до виборів залишились лічені дні», - розповіли брати Коваліви.

З приводу, хто і як розповсюджує їхнє Звернення, то Коваліви заявляють, що цей процес їм не підконтрольний. «Наша заява була опублікована  в Інтернет-виданні «Прикарпатська правда», а потім її використовували як листівку регіонали, друкувала кунівська газета, передруковували інші Інтернет видання. Одне слово, всі, хто проти братів-Дубневичів».

Браті Коваліви також повідомили, що їх звернення підтримали кандидати в народні депутати, побратими свободівці Юрій Михальчишин та Андрій Тягнибок.

Окрім цього, брати-Коваліви, також застерігають виборців від іще однієї провокації.

Нещодавно на території 120 Городоцького округу була розповсюджена підроблена газета проти кандидатів від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина та ВО «Свобода». Схожий газетний клон розповсюджували і у 125 Старосамбірському виборчому окрузі.

Ось як з цього приводу висловився голова львівського регіонального виборчого штабу ВО "Батьківщина" Степан Кубів. Він заявив,кажуть брати-Коваліви, - «Це не вперше у цьому окрузі розповсюджують підроблену газету «Наша батьківщина», яка не є офіційним друкованим виданням партії. Підроблені газети також розповсюджували у відповідних округах проти наших кандидатів-мажоритарників – Романа Ілика, Тетяни Чорновол та Юрія Михальчишина». «На це здатні лише ниці люди , які втратили честь і гідність, продались за грош задля тимчасової власної вигоди, зрадили власний народ».

Нагадаємо, депутати Самбірської районної ради від ВО «Свобода» Володимир і Михайло Коваліви оприлюднили Звернення, в якому закликають виборців не голосувати за кандидатів-"тушок" Дубневичів. 

Джерело: Прикарпатська правда 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.