Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

ДФС

Вівторок, 12 лютого 2019, 17:55

На кордоні спіймали громадянина Румунії з контрабандою цигарок

контрабанда

Величезна партія нелегальних тютюнових виробів була знайдена під час обшуку автомобіля затриманого

Про це повідомляє Головне управління державної фіскальної служби Львівщини

На українському кордоні митники та прикордонники спіймали на гарячому громадянина Румунії, що незаконно перевозив величезну партію цигарок. Контрабандні тютюнові вироби були знайдені під час обшуку автомобіля затриманого.

26-річний громадянин Румунії був затриманий митниками та прикордонниками під час перетину кордону проїзною смугою "червоний коридор". Чоловік заперечував наявність незаконного вантажу та не вказав в декларації про наявність тютюнових виробів, однак працівники митниці та прикордонники були насторожені та відправили авто на поглиблений огляд. Під час обшуку автівки Mercedes-Benz Sprinter було вилучено понад півтори тисячі пакунків контрабандних цигарок. За фактом правопорушення вже складений протокол.

Дії зловмисника підпадають під ч. 1 ст. 483 Митного Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 відсотків вартості незаконно перевезених товарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.